A legédesebb bloggerek
2014. december 27. írta: Ifjúsági Diabétesz Blog

A legédesebb bloggerek

avagy a magyar online diabétesz társadalom táplálói...

Manapság nagyon divatos bloggernek lenni, vagyis online vezetni egy naplót, amelyben azokat a gondolatokat osztjuk meg az olvasóinkkal, amik velünk történnek. Diabétesz bloggerek is szép számmal vannak, a  diab-bloggerek különösen szívesen írnak diabéteszes témákkal kapcsolatban, legyen ez a konyha, az élet, a sport vagy akármi más. 

images.jpg

Ahhoz hogy valaki egy blogot írjon, nem kell semmi más, mint egy számítógép. Bárki tud írni, megosztani. A diabéteszes emberekre egyébként is jellemző, hogy nem mindenki nyitott, ezért kiváló lehetőség ez számukra hogy online formában betekintést engedjenek az életükbe. Aki pedig nem akar írni, az olvasni fogja.

Induljunk ki magunkból!

Az IDB Blog és Mozgalom nyár óta működik.  A diabéteszes online közösségre jellemző, hogy gyorsan híre megy. Minket is elkezdtek likeolni facebookon, majd olvasgatni a posztjainkat amiket írunk. De a lényeg csak most jön, meghívást kaptunk az első magyar diab-blogger találkozóra, amire a cukkerberg blog bloggere, Kiskatka szervezett. A helyszín pedig Erős Antónia fémjelezte Egy Csepp Figyelem Alapítvány Világnapja volt, november 15.-én, a Syma Csarnokban.blogger_3.jpg

Nagyon megörültünk a lehetőségnek az IDB-vel, ugyanis szerettük volna megismerni a többi online bloggert, illetve elmesélni nekik hogy mi mit csinálunk. Nagyon jó volt látni a többieket. Volt gasztro blogger, gyermekét nevelő anya, inspirált fiatalok, és olyanok is, akik szimplán saját hétköznapjaikat írják le.

life-quotes-wallpaper-2013.jpg

Mindenki másról ír, mégis ugyanaz a halmaz, diabétesz.  Szóval tök jó volt ez a meeting, reméljük hamarosan megismétlődik.

 

blog-17-diabetes2.jpg

 

 

Magyar diab-bloggerek oldalai:

  1.       Diabgirl
  2.       Hány tűszúrás az élet?
  3.       Diabteen
  4.       Cukorfalat kuckó
  5.       Sweetmami
  6.       Kakukkfű
  7.       Cukihercegnő
  8.       cukkerberg
  9.       Édes szívem
  10.       Diablife 
  11.       IDB - Ifjúsági Diabétesz Blog és Mozgalom 

 

 

blogger_2.jpg

10369714_823836741002066_7393113019882474135_n.jpg

Elérhetőségeink:

Facebook

twitter

email: idbhungary@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://idbhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr767014557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása