Cukorbeteg foci EB! Jelentkezz a magyar csapatba!
2016. március 28. írta: Ifjúsági Diabétesz Blog

Cukorbeteg foci EB! Jelentkezz a magyar csapatba!

logo-diaeuro2016-eng.png

Idén mår 4. alkalommal kerül sor a magyar válogatott toborzására, amely a nyári boszniai Európa bajnokságra válogatja ki a legjobb cukorbeteg futsaljátékosokat. 

Az eddigi EB-ken a magyar csapatnak kiváló a mérlege (1 arany, 2 ezüst), és idén Szarajevóban is a győzelemre készül.

Az Ifjúsági Diabétesz Blog már a kezdetektől támogatja szakmailag a rendezvényt, és ez idén sincs másképp. Mi ott leszünk, és te?

Íme a felhívás:

Kedves Jelentkező!

Köszönettel vettük jelentkezésed a magyar cukorbetegek labdarúgóválogatottjába.

A csapatválogató időpontja:
2016. április 3., vasárnap
Regisztráció kezdete: 11.30

 A csapatválogató helyszíne:
ARËNA Törökbálint (2045 Törökbálint, Torbágy u. 1.) Térkép: itt. 

Nem gépkocsival érkezők Kelenföld vasútállomástól tudnak autóbusszal (pl. 88, 172, 173) utazni Törökbálint vasútállomásig, menetrendek itt elérhetők. Szükség esetén az Arënahoz transzfert biztosítunk gépkocsival, kérjük az érkezés várható időpontjával és mobiltelefonszám megadásával előre jelezni.

Többen érdeklődtek az esélyekről, illetve a válogató feladatairól. A keretbe mindenki esélyes, sérülés, munkahelyi probléma bárkinél adódhat, ezért a válogatottba nem csak 10 főre számítunk. A válogatón külön feladatok nem lesznek, csak focizni kell.

unnamed-5.jpg

Mivel futsaltornáról van szó, ezért a "válogató" és az edzések is teremben lesznek. Professzionális focifelszerelésre most nincs szükség, elég a sportos váltóruha. Nagyon fontos, hogy váltócipő legyen, azonban a cipő nem lehet stoplis, csapos! Természetesen öltözködésre, tisztálkodásra van lehetőség. Ásványvizet, üdítőt, szendvicset biztosítunk minden jelentkezőnek.

Az orvosi igazolás hiánya jelen pillanatban nem kizáró tényező, ez ne tartson vissza senkit!

A csapatválogató eseményt létrehoztuk a facebookon. Kérjük, hogy részvételi szándékod jelezd az eseményhez csatlakozással, vagy erősítsd meg e-mailben! 

Sok szeretettel várunk a válogatón!

Üdvözlettel:

Béki János
szervező

 

11040056_10203562520415718_1476794811_n_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://idbhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr308531126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása