This girl can! 2015 legjobb motivációs videója
2015. január 14. írta: Ifjúsági Diabétesz Blog

This girl can! 2015 legjobb motivációs videója

Szuper motivációs videó! Valahogy így kellene, nem csak a nőknek, a fiataloknak, az időseknek, a férfiaknak, szóval mindenkinek!

67.png

A diabéteszeseknek is ! 

Ehhez nem kell anyagi hozzájárulás, nem kell semmi más, csak elszántság, hit, akarat és motiváció! Mindenki a saját sorsa kovácsa.

Nem számít a kor, a kilók, a rossz idő!

6.png

 

'This Girl Can' encourages women to enjoy being active no matter what their age, physical condition or skill level.

- Átfordítva.  Az ' Ez a csaj tud ' mozgalom arra ösztönzi a nőket, hogy élvezzék az aktív életet, nem számít hány évesek, milyen fizikai kondíciókkal bírnak vagy hogy sose csinálták ezt korábban!

Ebben a projektben az a jó, hogy teljesen közösségi, hétköznapi emberek szerepelnek a videóban, és hétköznapi embereknek szól. Azoknak akik hazamennek, és beesnek a tv elé, mert fáradtak, rossz idő van, nincs kedvük, már későre jár.

Másnap pedig azon siránkoznak, hogy rondák, dagadtak, sok a plussz kiló, emiatt már nincs is értelme elkezdeni és lemenni edzeni, mert teljesen felesleges. Nincs meg a motivációjuk. Persze a kedvük sincs meg, de ugyebár mint mindent, ezt is csak elkezdeni nehéz!

4.png

A videó pedig nagyon jól ábrázolja a valóságot, habár kicsit utópisztikus és eléggé hatásvadász is. DE EZ A JÓ BENNE! Ha egyszer megnézed ezt a videót, biztos lemész aznap edzeni egy jót. Legalább magadnak megpróbálod bizonyítani!

A hétköznapi életben annyi kifogást lehet találni arra, hogy valamit ne csináljunk, hogy eszméletlen! Ilyenkor beütnek ezek a modellekkel vagy élsportolókkal készített, alákommentelt motivációs videók, amelyek megnézése alatt csak még szarabbul érzed magad, hiszen ők gazdagok, van idejük, jól néznek ki, és van egy stáb aki az első és utolsó izzadságcseppüket is megörökíti.

 

Ekkor jön egy ilyen videó, ahol a nem tökéletes emberek vannak megörökítve, ahogy szintén izzadnak, tök bénák, de csinálják azt, amit és ahogy tudják! TISZTELETÜNK NEKIK!

 

2.png

 

A fiatal diabéteszes közösségnek is egy nagy motiváció lehet a videó, ugyanis hazánkban jelenleg 800.000 diabéteszes ember él, ami 20 éven belül megduplázódik. Itt az idő mozogni emberek. Nem csak sajnáltatni kell magunkat, de példamutatóan élni is!

Arról nem is beszélve hogy elhízásban a cukorbetegség mellett szintén elég jól állunk: Index cikk

 

 

És akkor itt van a This Girl Can mozgalom videója:

Korábban mi is készítettünk motivációs videót, ami ezalatt a sor alatt elérhető:

 

 

10311356_766228963429511_6473081286084743622_n.jpg

Elérhetőségeink továbbra is a szokásosak:

Facebook: Ifjúsági Diabétesz Blog és Mozgalom

Twitter: @idbhungary

Email: idbhungary@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idbhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr627073557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása