Diabetikus intermezzo vibrátorral
2015. február 09. írta: Ifjúsági Diabétesz Blog

Diabetikus intermezzo vibrátorral

the-good-vibration-logo-xl.jpg

"Dr. Twitter"

Ahogyan a követői megszokhatták, Dr. Meskó Bertalan mindig összegyűjt valamit, ami újdonság, menőség, és wow. Ő az az orvosi jövőkutató, aki saját bevallása szerint is geek, de fantasztikus dolgokat tett le eddig az asztalra, gondolhatunk például a Webicina nevű online felületre, illetve az online kurzusára (de sorolhatnánk).

Szerencsére volt alkalmam nemrégiben egy Egyetemi konferencián összefutni vele, és rendkívül inspiráló volt egyrészt az az előadásmód, ahogyan előadott, illetve azok az eszközök, amiket bemutatott. Kíváncsi leszek például, tényleg bekövetkezik-e a jóslata, hogy a Foci VB-t a mezekre szerelt minikamerák rögzítik, és " Messiként élhetjük át a gólszerzés örömét".

10690063_868842876501452_3217802630319538863_n.jpg

Futurisztik diabétesz

Meskó Doktor összegyűjtött számunkra is egy listát, mik azok a trendek és kütyük a diabéteszes páciensek kezelésében, amire a közeljövőben támaszkodhatunk!

 

 capture_image.png

Ungarische napló

A Laborom nevű alkalmazás megalkotóival is sikerült találkozni, és segíteni fogjuk az alkalmazás tesztelését, illetve feed-backek révén javaslatokat tehet bárki, hogy mi az, amin javítani kellene. Ez az alkalmazás nem csak diabéteszes értékek tárolására alkalmas, hanem különböző vérértékekre is! A diabéteszes részt szeretnénk megnyomni nekik!

Ide kattinva megtudhattok róla többet is---> Laborom

Visszajelzéseiteket várjuk az idbhungary@gmail.com címre!  tárgynak : idb-laborom feedback

1017332_orig.jpg10455758_869211539797919_4383584741635567700_n.jpg

Külföldön menő napló

Sikerült az IDF Europe nagykövetével, Kyle-al is találkoznom, aki a mySugr nevű cégnél dolgozik, ez szintén egy online vércukornaplós app. Többek között lehet vele kalkulálni az általad elfogyasztott étel szénhidráttartalmát oly módon, hogy lefotózod.

Van egy ingyenes és egy fizetős verziója, a fizetős több funkcióval is rendelkezik és kompatibilis több vércukormérővel, ami nagyon jó lehetne itthon is, mondjuk egy Dcont mérőt szinkronizálna az okostelefonon lévő alkalmazás. 200.000 felhasználójuk van. SAJNOS ITTHON NEM ELÉRHETŐ, de van rá esély, hogy a segítségünkkel hamarosan magyar nyelven is elérhető legyen!

545255.png

Diabéteszes lábvibrátor

Végül, de nem utolsósorban kaptunk egy angliai megkeresést, egy neuropátiával foglalkozó cég kapcsolatba lépett velünk, és kaptunk tesztelésre pár VibraTip eszközt, amely segítségével lehet diagnosztizálni a diabéteszes páciensek lábán az érzéketlenedést, az idegkárosodás felismerésében lehet kiváló, és megfizethető eszköz. Erről hamarosan fogunk egy unboxing videót is készíteni. Szerencsére érezzük a rezgést, ez jót jelent egyenlőre :)

images_2_.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idbhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr607156801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása