IDB Eszközteszt - VibraTip, a diabéteszes láb önellenőrzése
2015. március 12. írta: Ifjúsági Diabétesz Blog

IDB Eszközteszt - VibraTip, a diabéteszes láb önellenőrzése

Az Ifjúsági Diabétesz Blog és Mozgalom első önálló tesztjét olvashatjátok:

A diabéteszes neuropátia vizsgálatára egy egyszerű, gyors és megbízható eszközt mutatunk be nektek!

A termék neve : VibraTipvibratip_fr_01.jpg

 

Nemrégiben kapcsolatba kerültünk egy angol céggel, akiknek van egy olyan, kb. 10 font (kb 4 ezer forint) értékben megvásárolható eszközük, amellyel otthon megvizsgálhatjuk saját lábunkat.

Az IDB-nek küldtek pár darabot, ezért bemutatjuk nektek is:

img_9617_1.JPGidb_teszt_google_drive.png4_1.png66.pngvibratip-france-1-936x340.jpg

 

Az eszközről annyi technikai információ van, hogy az élettartama folyamatos rezgetéssel (amit egy kis összenyomással érünk el) körülbelül 45 perc, ha folyamatosan nyomjuk.

Tehát átlagos használattal nagyjából 9-10 hónap az élettartama a kifejlesztője szerint. Szappanos vízzel vagy fertőtlenítőszerrel könnyen tisztítható, így például orvosok is használhatják betegvizsgálatra a rendelőjükben! Otthoni lábellenőrzésre szintén kiválóan alkalmas. Kellemes a dizájn, kezelhetősége pofon egyszerű!

Jelenleg nem elérhető Magyarországon, helyi forgalmazót keres a cég (info: idbhungary@gmail.com) ! A Vibratip oldalán privát céllal meg lehet rendelni, de ez Angliából érkezik meg a postai csomagfeladás "egyetemes"  szabályai szerint!

Mi csak ajánlani tudjuk, hiszen diabéteszben nagyon fontos lábunk folyamatos ellenőrzése, az esetleges sebek, fekélyek időben történő felfedezése, illetve kezelésének elkezdése. Egy ilyen eszköz rendszeresítése a mindennapjainkban segítheti a megelőzését kóros folyamatok kialakulásának!

Győrieknek figyelem: Győrben, a Kálóczy téren, Dr. Szakál Ildikó Főorvos Asszony rendelőjében ki lehet próbálni, neki is adtunk belőle egy darabot!

 

Egy unboxing video is elkészült a VibraTipről:

 

 

 

Továbbra is kövessetek minket itt és facebookon is! Jobb felső sarokban tudtok feliratkozni a blogbejegyzéseinkre, folyamatosan nyomon tudjátok követni a diabétesszel kapcsolatos legfrissebb híreinket!

Facebook oldalunkat ide kattintva érítek el!

Email címünk : idbhungary@gmail.com

idb_logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://idbhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr207262829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása